Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mit tegyen... képes leírás - Tűzoltó.tlap.hu
részletek »

Mit tegyen... - Tűzoltó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tuzolto.tlap.hu » Mit tegyen...
Keresés
Találatok száma - 4 db
Árvíz esetén

Árvíz esetén

A folyó vízszintje hóolvadás, jégtorlódás vagy heves esőzések miatt megemelkedik, majd kilép a medréből és elárasztja a vidéket. Víz alá kerülhetnek lakot települések, ipari és más objektumok, termőföldek; sérülhetnek a víz-, gáz- villamos és hírközlő berendezések; fertőzés és járványveszély alakulhat ki.

Közlekedési baleset

Közlekedési baleset

Bármelyikünket érheti közlekedési baleset. A pánikot csökkentheti, valamint a későbbi kárrendezési ügyintézést megkönnyíti, ha tudjuk, mi a teendőnk egy ilyen szituációban. Mire számíthatunk, ha vita merül fel a másik féllel szemben? Milyen lehetőségünk van, amennyiben a károkozó ismeretlen, vagy például egy szarvas, netán rendőr?

Nukleáris baleset

Nukleáris baleset

Hazai, vagy külföldi, de az ország területét érintő nukleáris, illetve radiológiai veszélyhelyzetek esetén a lakosság részére a következő sürgős óvintézkedések elrendelésére kerülhet sor a balest kezdeti szakaszában.

Tűz esetén

Tűz esetén

A természeti csapások és a szándékosság kivételével szinte minden esetben a figyelmetlenség, gondatlanság, olykor a nem kellő szakértelem a tüzek okozója. Mindig van valaki, aki szabálytalanul használta a fűtőberendezést, tiltott helyen vagy figyelmetlenül dohányzott, éghető anyagot helyezett a hőforrás közelébe, felügyelet nélkül hagyta, vagy nem ellenőrizte gyermekét. Közös érdekünk, hogy munkánk gyümölcse a hosszú évtizedek alatt megszerzett, berendezett lakás ne váljék pillanatok alatta a lángok martalékává. Amennyiben tüzet észlelünk, késedelem nélkül jelezzük a tűzoltóságnak, minden perc számít, életet menthet!

Tuti menü