Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Védőfelszerelés képes leírás - Tűzoltó.tlap.hu
részletek »

Védőfelszerelés - Tűzoltó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tuzolto.tlap.hu » Védőfelszerelés
Keresés
Találatok száma - 5 db
D-M-M-D Kft

D-M-M-D Kft

D-M-M-D Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A D-M-M-D Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. megalakulása óta fő tevékenységének az egyéni védőeszközök, munkaruházati termékek és tűzvédelmi felszerelések forgalmazását tekinti. Célunk olyan termékválaszték kialakítása, amelyből minden kedves partnerünk ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet. Amennyiben szükségesnek ítéli, munkatársaink segítséget nyújtanak Önnek szakmai tanácsaikkal. Termékeink választékát folyamatosan bővítjük, törekszünk arra, hogy vásárlóink számára mindig a legjobb és legkorszerűbb termékkel álljunk rendelkezésre. Amennyiben áruházunkban mégsem találja tevékenységének végzéséhez szükséges eszközöket, felszereléseket, tekintse meg az alábbi linkeken található katalógusokat, melyek termékkínálatunk részét képezik. A termékek vásárlását az info@munkavedelmiwebbolt.hu email címen, vagy az ügyfélszolgálati telefonszámunkon kezdeményezheti. Reméljük, hamarosan elégedett vásárlóink körében tisztelhetjük Önt is. D-M-M-D Kft. vezetősége

Dräger

Dräger

A Dräger egy vezető nemzetközi vállalat az orvosi és biztonsági technológia területén. Innovatív termékeink, szolgáltatásaink és rendszereink védelmeznek, segítenek és életeket mentenek. A kórházakban, gyártóiparban, bányászatban, tűzoltóságnál és mentőszolgálatoknál dolgozó emberek már 1889 óta rábízták magukat a Drägerre. Amellett, hogy a legkiválóbb minőségű és egyszerűen kezelhető termékeket gyárt, a Dräger környezetünk és természeti erőforrásaink védelmére is nagy hangsúlyt fektet.

Hesztia

Hesztia

Cégünk, a Hesztia Debrecen Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft. a Hesztia Kft. leányvállalataként működik. Feladatunk a kelet-magyarországi régióban a cégcsoport által forgalmazott tűz-, munka-, környezetvédelmi eszközök, felszerelések, technológiák valamint magas minőségű speciális tűzoltósági felhasználású technikai eszközök és felszerelések megismertetése és értékesítése az ezen a területen működő vállalkozások felé.

Msa-Auer

Msa-Auer

Az MSA International, az MSA pittsburgh-i anyavállalata 27 saját tulajdonban lévő nemzetközi társvállalatot tudhat magáénak, kiszolgálva az ipari és bányászati piacot az öt kontinensen. Évente 120 országba szállítja termékeit a vállalat. A kutatásokkal és gyártási tevékenységgel kapcsolatban rendszeresen folynak megbeszélések az anyavállalat és leányvállalatai között, ami lényegesen erősíti mindkét felet. A globális méretűvé fejlődött hálózat lehetővé teszi, hogy az MSA minél jobban eleget tehessen az ügyfelek igényeinek, egyforma szolgáltatást nyújtva ezzel a világ bármely részén. A világméretűvé fejlődés gondolata megerősíti az egykori két fiatal bányamérnök sok évvel ezelőtti elkötelezettségét. Most, majdnem egy századdal később, bármerre nézünk, az MSA továbbra is az emberek biztonsága érdekében dolgozik.

Vektor

Vektor

Vektor Munkavédelmi Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. jogelődjét, a Vektor Munkavédelmi Műszaki Fejlesztő és Gyártó Szövetkezetet 1987-ben az Országos Munkavédelmi Tudományos Kutató Intézet szakmai műhelyéből kivált 15 fős csapat hozta létre. A vállalkozás 1992-ig kisszövetkezeti, majd szövetkezeti formában működött. 1992 évtől Szegeden saját tulajdonú varrodát működtet , ahol megkezdődhetett a védő- munka- és formaruházat gyártása.

Tuti menü